De missie van Errea Teamcenter

Errea Teamcenter is kleinschalig begonnen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op het gebied van sportkledij, attributen en accessoires in de Benelux. Aangezien de klant voor ons op de eerste plaats staat, gaan we zorgvuldig te werk in de selectie van onze leveranciers. Op die manier zijn we in staat om een hoge prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen in ons assortiment. Zo proberen we iedere dag sporters van elk niveau te bedienen.

Eigen textieldrukkerij

Errea Teamcenter heeft haar eigen textieldrukkerij. Wanneer klanten hun bestelling in onze webshop doen en deze graag bedrukt (logo, naam, initialen of sponsoring) willen hebben staat ons team klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van (sport)kleding. Ook voor het bedrukken van Errea sportwear ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze waarden

Wie zijn klanten wil bedienen, zal klanttevredenheid hoog in het vaandel moeten hebben. Errea Teamcenter werkt dan ook elke dag hard om de diverse behoeften van het brede klantenbestand te vervullen. Een snelle levering, open communicatie, klantvriendelijkheid zijn daarvoor onze kernwaarden. Bovendien hebben we een ruime voorraad, zodat we effectief de hoge verwachtingen kunnen vervullen. Op die manier zijn we in staat om de klant te ontzorgen. 

Officieel partner van Errea

Errea Teamcenter is officieel partner van Errea. Al geruime tijd werken wij samen met dit toonaangevende Italiaanse kledingmerk. Errea is partner van diverse professionele verenigingen waaronder ADO Den Haag. Ook in de amateursport maken veel clubs gebruik van Errea. Errea is een complete aanbieder. Niet alleen voor wedstrijd en trainingen ben je bij Errea aan het juiste adres maar ook voor bedrijfs- en vrijetijdskleding kun je met Errea prima uit de voeten. 

oNZE KRACHT