Clubwereld vv Hollandia op beeldscherm, tablet en mobiel - Teamcentershop

CLUBWERELD, SPORT WEBSHOP VOOR JOUW VERENIGING

Een eigen sport webshop voor jouw vereniging? Zo kan je op eenvoudige en effectieve wijze leden gepersonaliseerde producten van jouw organisatie laten bestellen. Denk aan kledij met logo, naam, nummers en initialen. 

OOK EEN CLUBWERELD VOOR JOUW VERENIGING OF SCHOOL

Vanaf 30 leden is het mogelijk om voor jouw vereniging of school een sport webshop te krijgen bij Errea Teamcenter. Voor jouw verenging of school is het bovendien zeer aantrekkelijk omdat door de aankoop van leden in jouw sport webshop je een commissie als vereniging krijgt. Wil jij ook graag een eigen sport webshop voor jouw vereniging of school? Neem contact op met Michel Leonhart via michel@teamcenterwaasland.com

EEN SPORT WEBSHOP

Een sport webshop van Clubwereld via Errea Teamcenter zorgt er voor dat je als organisatie flexibel bent. Je bent niet gebonden aan één merk. Bovendien kunnen we in jouw webshop ook andere artikelen plaatsen. Denk hierbij aan trainingsmaterialen, vrijetijdsschoenen en clubartikelen zoals een sjaal of een hoodie. 

VOUCHER OM TE BESTEDEN IN DE WEBSHOP

Het is ook mogelijk om voor leden een voucher te kopen. Deze kan dan besteed worden in de webshop. Een leuk cadeautje voor de jarige of als bedankje voor de vrijwilliger. De leden kunnen dan zelf bepalen wat ze willen kopen. Tijdens het betaalproces voeren ze de vouchercode in en dit wordt direct in mindering gebracht. Deze werkwijze gebruiken we ook wanneer er verplicht kleding pakketen gekocht moeten. De leden ontvangen dan een voucher voor het aankopen van het kleding pakket. Bovendien kunnen ze via de webshop direct de bedrukkingen doorgeven en alles staat op één bon.

VOORDELEN VAN CLUBWERELD

  • Aantrekkelijk commissiesysteem
  • Thuislevering
  • Gratis aanmaak en beheer
  • Vanaf 30 leden mogelijk
  • Eigen drukkerij voor snelle leveringen

Meer info? Lees hier alles over Clubshops en ontdek welke organisaties je voor zijn gegaan. Of neem contact op met Michel Leonhart via michel@teamcenterwaasland.com

oNZE KRACHT